در حال آماده سازی ...
انتخاب رنگ در سبک مینیمال با توجه به اصول رنگ در مینیمالیسم صورت می گیرد، این سبک همانطور که بر سادگی و و حذف جزییات تاکید دارد؛ رنگ های خنثی را الویت در انتخاب رنگ عناصر دکوراسیون می داند، در واقع سبک دکوراسیون مینیمال استفاده ی صحیح از رنگ متناسب و مقدار آن را بسیار مهم می داند، یکی از این رنگ های خنثی در استفاده این سبک از دکوراسیون، رنگ خاکی ست که جز دسته ی رنگ های خنثی و طبیعی در چرخه ی رنگ محسوب می شود، در این مقاله از ایده رو قصد داریم تا به بررسی اهمیت رنگ در سبک مینیمال و نمونه ی استفاده از رنگ خاکی در این سبک بپردازیم، پس اگر از علاقه مندان به این سبک از دکوراسیون هستید، با ما در ادامه ی این مقاله همراه باشید.
*15#
از آنجایی که در این سبک از دکوراسیون، تمرکز بر پالت رنگی خنثی الویت دارد، رنگ های مانند سفید، خاکستری، خاکی سنگ بنای این سبک محسوب می شوند!
تاکید سبک دکوراسیون مینیمال بر پایه ی ایجاد آرامش در فضاست، به همین خاطر رنگ خاکی را می توان پرطرفدار ترین رنگ این سبک در دکوراسیون فضاهای مختلف دانست!
این رنگ علاوه بر ایجاد فضایی متعادل از نظر بصری باعث می شود تا رنگ های مکمل با رنگ خاکی در دکوراسیون به بالاترین درجه درخشش خود برسند؛ رنگ خاکی در دکوراسیون سبک مینیمال می تواند به عنوان پس زمینه و عناصر فضا مانند رنگ دیوار، پارکت و یا به عنوان مبلمان استفاده شود.
رنگ های خنثی در سبک مینیمال فقط به عنوان شاخصه ای از این سبک استفاده نمی شوند، بلکه استفاده از طیف رنگی خنثی در دکوراسیون سبک مینیمال، نمایانگر لوکس بودن، ایجاد حس طبیعت و درخشش طراحی این سبک می باشد.
طبق نظر طراحان برجسته دکوراسیون رنگ های خنثی مانند سفید، بژ و خاکی دارای خاصیت تطبیق پذیری بالا هستند به طوری که با هر ترکیب رنگ و انواع بافت، جلوه ی بصری زیبایی را ایجاد می کنند.
برای مثال استفاده از رنگ خاکی در عناصر داخلی فضا سبب ایجاد جلوه ی طبیعی و محیطی گرم خواهد شد، مبلمانی خاکی را متصور شوید که بر روی یک راگ یا قالیچه ی سفید خودنمایی می کند، این مبلمان به تنهایی به کل فضای شما حس آرامشبخش طبیعت را القا می کند و سبب می شود تا فضای مورد نظر شما یک سبک مینیمال را به خود بگیرد؛ در این مقاله از ایده رو می توانید نمونه مدل های مبلمان خاکی در دکوراسیون مینیمال را مشاهده کنید.
یکی از تکنیک هایی که در سبک مینیمال بکار می رود، استفاده از تکنیک مونوکروم در دکوراسیون مبلمان و دیواره هاست، به این صورت که طیف های مختلفی از این رنگ از روشن تا تیره را در کنار یک رنگ مکمل مانند آبی روشن می توانید استفاده کنید؛ برای مثال دیواره ها به رنگ خاکی روشن و پارکت کف به رنگ خاکی تنالیته ی تیره اجرا شود؛ همچنین مبلمان می تواند در روشن ترین طیف خاکی اجرا شود و جزئیات مبلمان مانند کوسن و میز های عسلی می تواند رنگی مکمل با رنگ خاکی داشته باشد که پیشنهاد ما در ایده رو به شما، استفاده از رنگ مکمل آبی روشن و سفید می باشد.
اینکه در دکوراسیون سبک مینیمال، باید از رنگ های خنثی استفاده شود،به این معنا نیست که به طور کلی از استفاده باقی رنگها اجتناب کنیم، بلکه ایجاد یک پالت رنگی در کنار رنگ خاکی در دکوراسیون سبک مینیمال می تواند به مینیمال شدن دکوراسیون کمک بیشتری کند، فقط باید به تناسبات رنگ و استفاده از آنها توجه داشته باشید؛ به این صورت که از به کار بردن بیش از دو رنگ برجسته در این سبک از دکوراسیون خودداری کنید و از تکنیک ۶۰/۳۰/۱۰ برای ایجاد تناسبات رنگی استفاده کنید.
به این صورت که ۶۰ درصد فضا که شامل رنگ عناصر داخلی مانند دیوار و کف می شود را از رنگ خاکی استفاده کنید؛ ۳۰ درصد فضا که شامل مبلمان می شود را از تنالیته ی رنگ خاکی و یا مکمل آن استفاده کنید و ۱۰ درصد مابقی فضا اعمم از اکسسوری ها و جزئیات دکوراتیو را از رنگ های برجسته مانند بژ، سبز سیج، نقره ای و ... استفاده کنید.
یکی از تکنیک هایی که در دکوراسیون سبک مینیمال اجرا می شود، اجرای میکروسمنت به صورت جزئی و یا کلی بر روی دیوار، ستون و یا قسمتی از سقف است که می تواند سبب متمایز به نظر رسیدن فضای شما شود!
میکروسمنت در دکوراسیون مینیمال می تواند به رنگ خاکی اجرا شود و پوششی فوق العاده خاص را بر روی دیوار فضا ایجاد کند، در این تکنیک دکوراتیو می توان از ورق های طلا و مس متناسب با طرح میکروسمنت استفاده کرد، نمونه هایی از میکروسمنت خاکی در دکوراسیون سبک مینیمال را در ایده رو مشاهده کنید!
اگر نگاهی به پالت های پارکت و یا لمینت کف بیاندازید، متوجه خواهید شد که اکثر این سمپل ها را طیف های خاکی تشکیل می دهند، چرا که این رنگ متناسب ترین رنگ طبیعی موجود برای کف سازی انواع سبک های دکوراسیون می باشد.
اگر قصد دارید تا دکوراسیون مینیمال را در فضای مورد نظر خود اجرا کنید، از پارکت های کف به رنگ خاکی غافل نشوید!
این پارکت ها را می توانید در طیف روشن و یا تیره بسته به تناسب و ابعاد فضا انتخاب کنید.
اگر فضای مورد نظر شما دارای متراژ پایینی است، طیف رنگ های روشن در رنگ خاکی را انتخاب کنید تا سبب بزرگنمایی بیشتر فضا شود.